Taal

Onze populairste damescategorieën

Onze populairste mannencategorieën


Onze inspiratie voor jou

Onze moderne trachtenmode

Ontdek nu de nieuwe Dirndl & Trachten mode van Krüger Dirndl. Of het nu elegant, gedetailleerd of buitengewoon is. Charmante Dirndl blouses , stijlvolle leren broeken en het klassieke Trachten shirt . Krüger Dirndl biedt je een wereld vol traditionele klederdrachtmode voor dames, heren en kinderen - altijd up-to-date met nieuwe collecties. Hier vind je stijlvolle Trachten stijlen voor elke gelegenheid, afgestemd op de trends van 2024. Hier kun je jezelf optimaal kleden met Dirndl & Lederhosen voor het komende Volksfest en Wiesn seizoen 2024. Type-geschikt klederdrachtadvies, stijlvolle outfits en een onvergetelijke winkelervaring wachten op je.

De Krüger collecties


Trachten modetrends 2024

Krüger Dirndl bepaalt natuurlijk ook de Trachten Modetrends 2024, dus hier vind je een klein voorproefje van wat je hier te wachten staat.

Trachten mode dames
De must-have van het seizoen: naast de kanten dirndl blouses is de dirndl blouse met hoge hals het hoogtepunt van elke dirndl! Bloemenkransen van kunstbloemen of zelfs echte bloesems sieren het Dirndl-kapsel. Stijlvolle clutches blijken de ideale metgezel voor Wiesn en comfortabele sneakers zijn nog steeds helemaal in en staan garant voor zorgeloos dansen op bierbanken.

Trachten mode heren
De must-have van het seizoen: hoogwaardige leren broeken met ingewikkelde borduursels langs de pijpen en gulp worden gecombineerd met casual traditionele shirts en coole sneakers. Stijlvolle T-shirts zijn ideaal voor een casual street look en zijn veelzijdig. Of het nu met een leren broek of jeans is. Of het nu voor een bezoek aan de Wiesn of het volksfeest is, we hebben voor elk wat wils. Verschillende stijlen en Trachten mode overtuigen niet alleen in het zuiden van Duitsland, maar allang wereldwijd met traditie en hedendaagse trends.
Ontdek vandaag nog de nieuwste Dirndls en alle Trachten Modetrends 2024 in onze Trachten Online Shop! Koop stijlvolle klederdrachtmode online bij de klederdrachtspecialist Krüger!

 

 

Die Krüger Dirndl GmbH - De specialist voor traditionele trachtenmode

Meer dan 60 jaar geleden richtte Gerhard Krüger de Krüger Dirndl Manufaktur op in Berchtesgaden, Beieren. In 1998 namen Thomas en Fritz Henne het bedrijf over, dat in 2007 werd omgedoopt tot Krüger Dirndl GmbH en nu wordt geleid door Benjamin en Dominik Henne. Sindsdien is Krüger Dirndl GmbH gevestigd in Wernau bij Stuttgart. Ons bedrijf biedt hoogwaardige, individuele trachtenmode tegen redelijke prijzen. Krüger Dirndl en Lederhosen hebben allang een vaste plaats in de modewereld veroverd. Van klassiek fatsoenlijk tot modieus kleurrijk, de mooiste trachtenmode creaties worden elk jaar opnieuw gecreëerd in vier verschillende collecties.

Komt u uit Zwitserland?

Stap dan over naar onze Zwitserse online shop en profiteer van vele voordelen, zoals een aankoop zonder btw!

Een bestelling naar Zwitserland is alleen mogelijk in de Zwitserse Online Shop.