Taal

Het merk Krüger

Het traditionele kostuumlabel Krüger Dirndl staat voor authentieke, moderne en hoogwaardige ontwerpen.
Meer dan 60 jaar ervaring en voortdurende ontwikkeling stellen het jonge KRÜGER-team in staat om creatief te zijn en buitengewone collecties te ontwerpen. Naast een schitterende look staan kwaliteit en een perfecte pasvorm bij alle drie de merken van het overkoepelende KRÜGER-merk voorop. De KRÜGER collecties "MADL, COLLECTION en BUAM" spelen elk in op verschillende smaken en stijlen en er is een grote verscheidenheid in het assortiment.

Afscheid nemen van de zomer kan zo mooi zijn - de nieuwe herfst/wintercollectie van Krüger Dirndl laat een spannend spel van contrasten zien. Grootschalige patronen, fijn borduurwerk, gedurfde kleuren en gedempte aardetinten weerspiegelen de veelzijdigheid en overvloed van het komende seizoen. De aanwezigheid van dominante designelementen loopt door de hele collectie en is thematisch verwerkt in liefdevolle details en versieringen.

  • Teaser image
  • Met oriëntaalse patronen van bloemenranken, druppels en plantmotieven haakt de Krüger COLLECTIE in op de huidige paisleytrend. Vertaald naar klassiek elegante pasvormen is het resultaat een spannende dynamiek die trend en traditie combineert. Het geselecteerde kleurenpalet beslaat het hele kleurenspectrum van warm tot koel met zowel intense combinaties als subtiele nuances. Dit zet de toon voor de hoogwaardige mix van materialen die vooral worden gebruikt in de Dirndl blouses. Grof kant, transparante stoffen en glad katoen krijgen een extravagant tintje door boorden en nauwsluitende naden. Extra gekleurde modellen springen uit de collectie en maken de perfecte traditionele look compleet.

  • Teaser image
  • De MADL-collectie speelt met de levendigheid van sterke kleuren en de zachtheid van subtiele neutralen. Opvallende patronen en bloemenprints worden onderstreept met lieflijke elementen en bewijzen dat delicatesse niet hand in hand hoeft te gaan met terughoudendheid. Integendeel, de stijlvolle dirndls inspireren tot gedurfde individualiteit. Geborduurde lijfjes ontmoeten sierlijke schorten en gedetailleerde applicaties, die de verfijnde stijl benadrukken. Van romantisch tot expressief, er zijn geen grenzen aan de creativiteit. Opvallende traditionele blouses met ruches, kant of in full colour maken het juiste stijlvolle statement. Maar ook leren broeken maken weer een grote entree. Gecombineerd met een blouse of lijfje wordt de klassieker een bijzondere blikvanger.

  • Teaser image
  • Mannen kunnen zich ook verheugen op klassieke stijlen en ingewikkeld borduurwerk in de nieuwe BUAM-collectie. De nadruk ligt op sierlijke ontwerpen die met liefde in het duurzame leer zijn verwerkt. Bruin-, groen- en blauwtinten zijn gedempt, maar in al hun facetten. Bij elkaar passende overhemden en vesten compenseren de weelde van de grote motieven met kleinere patronen, waardoor een spannende harmonie ontstaat. De kleurrijke ornamenten van het borduurwerk komen terug in accenten op de knoopsluiting of kraag voor een elegante touch. De aandacht voor detail wordt tot het uiterste doorgevoerd met weelderige accessoires die een moderne extravagantie toevoegen aan de traditionele stijl.

  • Teaser image
  • Krüger Kids is onze collectie voor kleine meisjes en jongens. De collectie omvat alle productlijnen van kinderdirndls en leren broeken tot traditionele blouses. Moderne wassingen, speciale verwerkingstechnieken, decoratieve naden en prints maken de ontwerpen nog mooier.

Duurzaamheid

 

Komt u uit Zwitserland?

Stap dan over naar onze Zwitserse online shop en profiteer van vele voordelen, zoals een aankoop zonder btw!

Een bestelling naar Zwitserland is alleen mogelijk in de Zwitserse Online Shop.